Vaste mest

Vaste Mest

Transmefo B.V. in Putten heeft een ruime ervaring van 35 jaar in de mesthandel en verhandelt en transporteert onder andere vaste mest.

Doordat wij kwaliteit leveren hebben wij een brede klantenkring opgebouwd, zo behoren tot onze vaste afnemers onder andere akkerbouwbedrijven die de voorkeur geven aan biologische mest. Deze mest is afkomstig van rundvee, varkens, geiten en kippen. Het uitrijden van mest is aan strenge regelgeving gebonden. In de meststoffenwet staan regels om schade voor het milieu te beperken door bijvoorbeeld het instellen van een fosfaatplafond, wat zorgvuldig gemeten wordt. Voor vaste mest gelden andere regels dan voor bijvoorbeeld anorganische meststoffen. Transmefo B.V. heeft zich als ervaren mesthandel verdiept in deze regelgeving en kan klanten daardoor prima adviseren over de juiste toepassing van bemesting met vaste mest.

Naast het transporteren van vaste mest verzorgen wij ook het uitrijden van de mest op de juiste tijdstippen en met inachtneming van de regelgeving. Hiervoor beschikken wij over de het modernste wagenpark, waaronder de Tebbe meststrooier. Onze machines zijn voorzien van de allerlaatste generatie GPS-apparatuur. Bij al onze activiteiten bent u verzekerd van onze ruime ervaring en goede kennis van zaken, waardoor u kunt rekenen op betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en punctualiteit van ons bedrijf.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, door onze opgedane kennis van allerlei meststoffen tijdens onze werkzaamheden in de mesthandel mogen wij inmiddels vele tevreden klanten op regelmatige basis van dienst zijn, hetzij voor het vervoer van meststoffen of het uitrijden van mest. Naast deze activiteiten verzorgt Transmefo B.V. vanuit Putten ook de import en export van mest. Zoekt u een betrouwbare partner voor het uitvoeren van alle genoemde activiteiten, neemt u dan contact met op met Transmefo B.V. in Putten per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Over Transmefo

Transmefo B.V. is een dynamisch en klantvriendelijk bedrijf. Met doorzettingsvermogen, uitstraling en allure.

Tel: 06-53162573

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.