Transmefo vervoer

Fourage

Transmefo B.V. in Putten verhandelt fourages, zo importeren wij houtkrullen en zaagsel uit Luxemburg, deze komen uit de zagerijen daar en zijn afkomstig van prima kwaliteit hout en vertonen een fraai witte kleur.

Deze houtkrullen worden veelvuldig toegepast in paardenboxen in Nederland. Wij kunnen deze houtkrullen in alle gewenste hoeveelheden leveren in een regio van zo'n 100 kilometer rondom Putten. U kunt denken aan de provincies Noord-Holland, de Noord-Oost Polder en de Flevopolder. De houtkrullen kunnen desgewenst ook verpakt geleverd worden.

Ook zaagsel voor de veehouderij wordt door Transmefo B.V. geleverd in bovenstaande regio, dit zaagsel vindt onder andere toepassing in de veehouderij, als bodembedekking voor melkkoeien in de box. De producten die wij leveren zijn van de beste kwaliteit en vrij van mogelijk ziekteverwekkende bestanddelen. Stro, onder andere geschikt als bodembedekking wordt door ons geleverd voor allerlei toepassingen, voor grootverbruik en kleinverbruik.

Naast deze bodembedekking kunnen wij ook ruwvoer leveren. In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod, wij leveren hooi, mais en voeraardappelen en voerwortelen van uitstekende kwaliteit. Doordat wij strategisch inkopen kunnen wij een aantrekkelijke prijs aan de individuele klant doorberekenen. Wij streven altijd naar tevreden klanten en bieden een goede nazorg. Mocht een product niet geheel aan uw verwachtingen voldoen, dan vervangen wij deze direct, zonder vragen.

Inmiddels hebben wij een trouwe vaste klantenkring opgebouwd die de kwaliteit en service van Transmefo B.V. in Putten kunnen waarderen en om die reden terugkomen. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, dan zien wij uw reactie op de producten en diensten op deze website per telefoon of per e-mail graag tegemoet, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Over Transmefo

Transmefo B.V. is een dynamisch en klantvriendelijk bedrijf. Met doorzettingsvermogen, uitstraling en allure.

Tel: 06-53162573

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.